Introductie nieuwe VOETBAL.NL app

28-08-2017 21:37

Wellicht heb je er al het een en ander over gehoord, er is een vernieuwde voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder vele leden van Vianen Vooruit.

Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal.
Op een leuke manier je voetbalactiviteiten bijhouden:
• Programma, standen en uitslagen van jouw teams
• Persoonlijke- en teamstatistieken
• Volg de teams en clubs van je vrienden en familie
• Volg andere spelers en blijf op de hoogte van hun resultaten
• Direct op de hoogte van afgelastingen
• Laat vooraf weten of je aanwezig bent bij de wedstrijd
• Geef aan of je een auto voor de uitwedstrijd beschikbaar stelt
• Ook zijn doelpunten, kaarten en wissels nu zichtbaar binnen de Voetbal.nl app.

De vernieuwde voetbal.nl app
In week 34 is de nieuwe voetbal.nl app van de KNVB online gegaan! De Voetbal.nl app is beschikbaar in de stores (App Store en Google Playstore) of je krijgt vanzelf een update van je huidige voetbal.nl.
De app begint bij het inloggen
Alle leden en toeschouwers van Vianen Vooruit kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Registreren en inloggen in de app doe je met je e-mailadres. Het e-mailadres dat de leden hiervoor gebruiken moet overeenkomen met het e-mailadres dat bij Vianen Vooruit geregistreerd staat bij de ledenadministratie in Sportlink. Staat je e-mail adres niet geregistreerd in Sportlink of wijkt het in Sportlink af van het e-mailadres dat je voor de voetbal.nl app gebruikt, dan krijg je alleen de informatie zoals vroeger ook het geval was (uitslagen en standen, programma)
Wat te doen als je e-mail adres niet geregistreerd is of afwijkt?
Staat je mailadres geregistreerd bij de ledenadministratie in Sportlink en je gaat deze gebruiken om in te loggen bij voetbal.nl dan hoef je niets te doen.
Staat je mailadres nog niet geregistreerd bij Vianen Vooruit en Sportlink of gebruik je voor voetbal.nl een ander e-mail adres, geef dan nu het juiste e-mailadres door aan jeroenaldenhoven@hotmail.com onder vermelding van je voor- en achternaam en geboortedatum. Je krijgt dan spoedig bericht dat het voor voetbal.nl gewenste mailadres in sportlink is gezet en je kunt je daarna registreren en inloggen bij de vernieuwde voetbal.nl app, om dan direct gelinkt te zijn aan Vianen Vooruit en gebruik te maken van de nieuwe functies van de app.
Spelersfoto’s
Op 12 juni jl. zijn alle spelerspasfoto’s die bekend zijn bij de KNVB al in ons administratiesysteem (Sportlink Club) gezet. In de nieuwe Voetbal.nl app zijn ook de spelersfoto’s zichtbaar. Ontbreken er toch nog enkele spelersfoto’s? Geen paniek, alle spelers kunnen vanaf de eerstvolgende update van de app t/m 31 oktober a.s. zelf een spelersfoto toevoegen in de app
HET IS 100% DE EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID VAN EEN IEDER DAT HIJ OF ZIJ GOED HERKENBAAR OP ZIJN OF HAAR SPELERSFOTO STAAT. DEZE SPELERSFOTO WORDT NAMELIJK OOK GEBRUIKT DOOR DE SCHEIDSRECHTER BIJ DE PASCONTROLE VOOR AANVANG VAN ELKE WEDSTRIJD!! LET HIER DUS OP ALS JE EEN FOTO PLAATST!!
NIET HERKENBAAR WIL VAAK ZEGGEN NIET MOGEN SPELEN!