Veteranen Constantia – Vianen Vooruit

02-10-2017 17:36

Zaterdag 30 september 2017: Constantia – Vianen Vooruit : 2 – 1

Op deze regenachtige zaterdag maakte Mark zijn debuut en deed dat niet onverdienstelijk. Als spits fungeerde hij als aanspeelpunt en daarnaast was hij dicht bij een doelpunt met een schot van 20 meter, welke echter door de keeper van Constantia werd gered.
In de eerste fase van de wedstrijd was Constantia het betere team, maar uitgespeelde kansen leverde dit niet op. Na een kwartier ging het bij ons beter lopen en ging de wedstrijd gelijk op. Constantia kwam op een 1 – 0 voorsprong doordat er (naar onze mening, maar niet die van de scheidsrechter) oneigenlijk gebruik werd gemaakt van de buitenspelval. Nog voor rust kregen wij dus nog kansen op de gelijkmaker. Zo was Mark dus dicht bij een treffer en werd een schot van Jacco ter Aar nog net geblokt. Een streep van een vrije trap van Tim van den Hoogen leek in het net te verdwijnen, maar werd nog net door een speler van Constantia geblokt.
In de tweede helft werd Constantia direct gevaarlijk met enkele uitvallen, maar gelukkig wisten ze hieruit niet te scoren. Na het overleven van enkele hectische situaties kwamen wij op 1 – 1, toen Tim een mooie pass van Theo Barten, schitterend aannam en vervolgens ook nog eens perfect afwerkte. Binnen 2 minuten had Constantia echter al weer een voorsprong. Bij een aanval over rechts, werd de bal prima voorgezet en was het een koud kunstje om de 2 – 1 te maken. We gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar die kwam er uiteindelijk niet.