Kampioenswedstrijd SJO Vianen Vooruit/HBV MO11-1

21-11-2017 18:18

Sinterklaas is in het land. Een spannende tijd voor de kleintjes. De meiden van SJO Vianen Vooruit/HBV MO11-1 maken zich niet druk over de cadeaus en pepernoten van de Goedheiligman. Op zaterdag 25 november ligt er voor het team van Kim van Wanrooij, Rick Hermanussen en Joost Jacobs immers al een heel groot geschenk klaar op het sportpark van Vianen Vooruit. Bij winst op UDI'19 MO11-1 kan het uitgepakt worden: het KAMPIOENSCHAP van de eerste klasse 2. Het zou een prachtige bekroning zijn voor een mooi (najaars)seizoen. Zeven keer werd er tot nu gewonnen. De meiden schoten 52 ballen in het netje en kregen er pas 14 tegen. Alleen tegen Cito uit Oss kwamen ze niet als winnaar uit de toets. Een achtste zege volstaat voor de titel.

Het team bestaat uit: Eva Hermanussen, Lize van Duren, Evy Roelofs, Puck Derks, Bibi Jacobs, Jils van Gemert, Pascalle Poels, Lisa Scheers, Frederique Loeffen, Leiske Burgman, Lisa van den Bogaard, Jolijn van Haren, Kardelen Öztürk en Caitlyn van Heesch.
De trainingen worden verzorgd door Henry Loeffen, Rick Hermanussen, Wienand Roelofs, Joost Jacobs en Roland van den Bogaard.