Veteranen HBV – Vianen Vooruit

14-05-2018 17:07

Zaterdag 12 mei 2018: HBV – Vianen Vooruit 7 – 1

Na een moeizaam begin, ging het na een kwartier wat beter lopen bij ons, waarbij we HBV goed partij wisten te bieden, met een hoofdrol voor onze back, Maarten Jans, die liet zien dat hij niet alleen een moderne opkomende back is, maar ook speciale schaduwopdrachten perfect weet uit te voeren, Jurgen Vullings lag bij Maarten aan de ketting. Toch kon dit niet voorkomen dat we met 1 – 0 achter kwamen. Balverlies van ons had tot gevolg dat de voorwaartsen van HBV in stelling konden worden gebracht, en die faalden niet. Voor rust werd het echter nog 1 – 1. Jacco ter Aar wist met een schitterende pass over de verdediging van HBV, Harry Cornelissen te bereiken, die alleen voor de doelman van HBV, niet faalde.
Na rust ging het echter volledig mis. HBV wist al snel de 2 – 1 te scoren en daarna lukte er niet veel meer bij ons. De score liep snel op, met o.a. een kopbal in eigen goal van Wynand. Uiteindelijke stopte de teller bij 7.

 

Zaterdag 5 mei 2018: Vianen Vooruit – De Zwaluwe 2 – 6

Na een 1-0 voorsprong door Jacco ter Aar, na een mooie diepte pass van Miguel Blokland, wist de Zwaluwe voor rust nog 4x te scoren. In de tweede helft werd het al snel 1 – 5 en ook de 2 – 5 van Tim van den Hoogen volgde daarna snel.
Uiteindelijk wis t de Zwaluwe nog 1x te scoren, 2 - 6