Verslag jubilieumwedstrijd Veteranen

28-05-2018 17:13

Zaterdag 26 mei 2018: jubilieumwedstrijd Vianen Vooruit (vet) – Vianen Vooruit (oud vet): 2 – 2

Vandaag vierden wij het 50 jarig jubileum van de veteranen afdeling van Vianen Vooruit met o.a. een wedstrijd tussen de huidige veteranen en de oud veteranen. Voorafgaande aan de wedstrijd was er een “reunie” van de veteranen en een toespraak van onze voorzitter, Tiny Lamers, die een toelichting gaf op de geschiedenis van de veteranen, opgericht op 13 mei 1968, en er was een speciaal welkom aan de oprichters. Verheugend was de grote belangstelling voor het jubileum.
Hierna konden de veteranen aan de bak op de grasmat. De huidige generatie veteranen had de handen meer als vol aan de oud veteranen. Bij rust stond het 1 – 1, de oud veteranen scoorden in de eerste helft door Ronald Giesbers en voor de huidige generatie scoorde John van Eck. In de tweede helft was er een domper op de feestvreugde, omdat Hans Theunissen door een ongelukkige botsing geblesseerd raakte en moest afhaken, bij deze namens alle veteranen nog beterschap Hans. De oud veteranen namen in de tweede helft brutaal de leiding doordat Ronnie Hendricks wist te scoren. Wederom John van Eck wist de een kleine schande te voorkomen door de 2 – 2 te scoren.
Namens alle veteranen willen wij iedereen, bestuur veteranen, Vianen Vooruit, kantinepersoneel, alle vrijwilligers, sponsoren en alle (oud) veteranen bedanken voor hun inzet en aanwezigheid. We kunnen terugkijken op een geslaagd jubileum, met als smetje de blessure van Hans.

Ten slotte willen we het 1e feliciteren met het behaalde kampioenschap in de 3e klasse.