Verslag Veteranen Vianen Vooruit 15-9-2018

17-09-2018 18:01

Alweer een prachtige zaterdag, mooie grasmat, heerlijk najaarszonnetje kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een leuke wedstrijd. Juliana Malden stond op het programma. Een tegenstander waar de Viaanse Veteranen soms van winnen, maar waar ze ook zomaar van kunnen verliezen. Helaas werd het laatste het geval.

Vianen startte sterk, maar kon die lijn niet voortzetten. De eerste de beste uitval van Juliana was gelijk raak. Een zeer sterk keepende Joost Jacobs voorkwam lange tijd een tweede en een derde treffer, maar uiteindelijk moest hij toch capituleren. Juliana was sneller in de omschakeling, feller in de duels en Vianen speelde slordig en hanteerde te vaak de lange bal. Toch waren er spaarzame momenten dat Vianen in de aanval ging en een doelpunt was niet onmogelijk en misschien ook wel verdiend. Tot de rust bleef Vianen in de wedstrijd.
Na de thee een zelfde spelbeeld, de aanwijzingen van de coach waren aan dovemans oren. Het veld werd te groot, medespelers werden niet gevonden en verder dan anderhalve kans kwam Vianen niet.
Malden ging slimmer om met de ruimtes, had meer loopvermogen en meer verse wissels op de bank. Uiteindelijk kon Vianen een derde en vierde tegentreffer niet voorkomen.

Kort samengevat hadden te veel spelers hun dag niet en haalde geen voldoende, met uitzondering van keeper Joost en voorstopper Mark.
Malden kon met de overwinning naar huis, Vianen verliet met bedrukte koppies het veld, het was maar goed dat huisfotograaf Hannie de teamfoto vóór de wedstijd had gemaakt…