Verslag Vet: Vianen Vooruit - Constantia

05-10-2015 17:41

Zaterdag 3 oktober 2015: Vianen Vooruit - Constantia 5 – 7

Een wedstrijd met 2 gezichten en waarbij de neutrale toeschouwers (waren die er ?) de grote winnaar was. De thuisblijvers kregen ditmaal ongelijk.
In de eerste helft liep het bij ons geheel niet en hielpen we onze tegenstander in het zadel met foutieve passes en slecht dekken van de tegenstander. Hierdoor wist Constantia in de 1e helft uit te lopen naar een 0 - 4 voorsprong. In de eerste helft had Tim van den Hoogen nog wel een kans, maar deze wist de keeper te redden.
In het tweede helft een totaal ander Vianen Vooruit, nu met de nadruk op vooruit. We probeerden er nog het beste van te maken. De eerste kans was echter voor Constantia, maar deze werd gemist. In de tegenaanval wist Hans, Zbyzek Jachniewicz vrij voor de keeper te zetten en hij faalde niet. Vervolgens wist Constantia toch weer de marge op 4 te krijgen, 1 – 5. Nu waren wij het echter weer die wisten te scoren. Hans wist de keeper 2x te verschalken en we kwamen terug tot 3 – 5. Echter persoonlijke fouten en een eigen goal, hielpen Constantia toch weer in het zadel, 3 – 7. We gingen op zoek naar treffers en Tim van den Hoogen wist de 4 – 7 te scoren en vervolgens maakte Zbyzek zijn 2e van de middag, 5 – 7. Ondanks flink aandringen bleef het bij deze stand.