Verslag Veteranen 23-2-2019 SES-Vianen Vooruit

28-02-2019 18:03

Op het laatste moment werd er nog een tegenstander gevonden die bereid was tegen ons een potje te voetballen. Een aantal Viaanse spelers had daar niet meer op gerekend, we vertrokken vanuit het spelershome (Cindy en Soekie) dus met 11 man. Voor een aantal mannen een geruststellende gedachte, de kans op een basisplaats werd daarmee vergroot.

Toch begonnen we de wedstrijd met 12, want de trainer/coach van Vianen Vooruit A1 was in Langenboom ter plekke en had nog wel zin in een potje voetbal.
Het werd een sportieve pot met in de eerste helft een sterker SES, echter de score bleef beperkt. Veel kansen vielen er ook niet te noteren.
Direct na rust een totaal ander beeld, Vianen nam het voortouw en dat resulteerde direct in 3 a 4 opgelegde kansen. Het vizier bij de spitsen stond niet scherp, in tegenstelling tot dat van SES. Een ongeschreven voetbalwet trad in werking ‘als je zelf niet scoort, doet de tegenstander dat wel’.
Uiteindelijk wisten we twee keer te scoren, één om de eer te redden, de tweede in het verkeerde doel. De kopjes bij Vianen gingen naar beneden en SES kreeg vleugels.
Einduitslag 6-1, meer kan en wil ik er niet over schrijven.