Verslag Veteranen 9-3-2018 JVC’31- Vianen Vooruit

11-03-2019 16:52

Het hield er om of de wedstrijd door zou gaan, noodweer teisterde de regio, storm, hagel, bliksem, kortom allemaal ingrediënten die snel
circulatie-voetbal niet ten goede komen… In Viaans nadeel dus…
Bovendien zaten we wederom krap in de spelers, precies 11.

Op het kunstgras in Cuijk, tegen een op papier sterke tegenstander, begon Vianen goed georganiseerd te voetballen, zonder veel kansen weg te geven. JVC gaf Vianen ook de ruimte om te voetballen en dat resulteerde in de 0-1 van Khalid. Met een bekeken afstandsschot wist hij de keeper te verschalken. Fouten in de Cuijkse achterhoede werden niet afgestraft en Vianen verzuimde op enkele centimeters na om op 2-0 te komen. JVC kwam niet verder dan een paar afstandsschoten en een buitenspeldoelpunt.
Na de rust een ander spelbeeld, JVC drong aan, zette Vianen onder druk en daar hadden de gasten moeite mee. Bovendien werd door de Vianezen steeds moeilijker een medespeler gevonden. JVC maakte gelijk, maar toch kwam Vianen weer op voorsprong uit een snelle counter. JVC bleef echter aandringen en kwam op nieuw op gelijke hoogte. Het mooiste doelpunt van de middag kwam op naam van Leo Rutten van JVC na een prachtige aanname gaf hij met een subtiele voetbeweging keeper Joost Jacobs het nakijken.
3-2 was uiteindelijk de uitslag, waarmee Vianen Vooruit misschien wel iets te weinig kreeg.