Uitbreiding jeugdcommissie

28-03-2019 19:34

Het proces om te komen tot een volledig samengevoegde jeugdafdeling van onze SJO Vianen Vooruit / HBV zit in een laatste fase. Heel veel zaken zijn de afgelopen jaren gerealiseerd; het doel is bijna bereikt en de laatste puntjes worden nu nog op de i gezet.

Een belangrijke stap hierin is de uitbreiding van de jeugdcommissie. Met ingang van dit seizoen zijn Maurice Driessen en Rick Hermanussen namelijk daarin toegetreden. Hiermee bestaat de jeugdcommissie weer uit de gewenste 6 personen; Joost Jacobs, Petula Wientjes,
Judith Eltink en Marcel Theunissen zijn de andere leden.

Met zes personen kunnen we de taken en verantwoordelijkheden beter verdelen wat uiteindelijk het resultaat ten goede komt.
Per leeftijdsgroep hebben we een coördinator / aanspreekpunt vanuit de jeugdcommissie:

 Onderbouw (O7 tm. JO11): Marcel
 Middenbouw (JO13 tm. JO15): Maurice
 Bovenbouw (JO17 tm. JO19): Petula
 Meiden afdeling: Rick en Joost
 Wedstrijdzaken: Judith

Voor alle ouders geldt nog steeds dat de leiders / trainers de eerste aanspreekpunten zijn maar mocht er iets spelen waarvoor het gewenst is direct iemand in de jeugdcommissie te benaderen dan kan dat uiteraard.

Met de toetreding van Rick en Maurice denken we deze nieuwe structuur goed neer te kunnen zetten en zien we de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Jeugdcommissie SJO Vianen Vooruit / HBV