Verslag Veteranen 18 mei 2019: Vianen Vooruit – SSS Overloon

23-05-2019 19:47

Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen, het gezelligheidstoernooi nog voor een aantal, maar dan kunnen de voetbalschoenen, voorzien van een laagje ledervet, weer een poosje in de kast. Op het laatste moment werd de wedstrijd verplaatst van Overloon naar Vianen. Excuses zijn op de plaats voor alle supporters die voor de kat zijn viool naar Overloon zijn afgereisd. Tweede Wereld Oorlogse activiteiten maakten dat het veld aldaar niet beschikbaar was.

De wedstrijd begon, niet voor de eerste keer dit jaar, met 21 spelers. 11 uit Overloon en 10 uit Vianen. Good Old Perry completeerde nog voor de rust de thuisploeg. Vianen Vooruit kreeg een lesje effectiviteit voorgeschoteld. Daar waar de wedstrijd was geëindigd in 0-4 had het net zo goed 4-4 kunnen staan na 70 minuten. Eerlijk is eerlijk, Overloon kreeg nog meer kansen, maar de uitstekend keepende Jeroen Meeuwsen die maar eens van stal was gehaald, voorkwam een nog grotere achterstand.
Vianen begon sterk aan de wedstrijd, hield de bal aardig in de ploeg en ook de goede kleur werd vaak gevonden. Echter toen de kansen niet werden benut sloop er toch weer slordigheid in het spel. Balverlies op het middenveld, te veel spelers vóór de bal, werden genadeloos afgestraft.
Na de rust was het spel van Vianen Vooruit niet veel beter dan de thee in de rust. Zo troebel als de thee was, zo doorzichtelijk was het spel van de Viaanse Veteranen. Uiteindelijk stond er dus 0-4 op het scorebord en werd het seizoen geheel in steil afgesloten.

Het seizoen zit erop, er volgt nog een feestavond, die geheel volgens traditie weer een fantastische middag en avond belooft te worden.
Alleen al voor de feestdag/avond zouden er (oud-)voetballers zich aan moeten melden bij het team Vianen Vooruit Veteranen. Aanwas is noodzakelijk om volgend seizoen te kunnen spelen en het niveau een beetje op te krikken. Dus aarzel niet…
De Viaanse Veteranen wensen bij dezen alvast een hele mooie zomerstop toe !