Verslag Veteranen 14-9-2019 VV-Juliana Malden

19-09-2019 17:28

De tweede thuiswedstrijd op rij voor de Veteranen van Vianen Vooruit. Met een nagenoeg compleet team werd afgetrapt onder een heerlijk nazomer zonnetje. Vianen begon goed aan de wedstrijd en de beste kansen waren voor de rood-witten. Eigenlijk ontbrak er maar één ding en dat was het verzilveren van die kansen. En bestaat er een ongeschreven wet dat als je ze zelf niet maakt, de tegenstander het wel doet. Zo was het ook al hadden ze bij de 0-1 wel hulp nodig van het been van laatste man Arno Jans. Hieraan vooraf ging een fout van de gelegenheidsback die een dieptepass verkeerd inschatte. “Backen is een vak” (citaat: M. Jans). Nog voor de rust viel de 0-2, een prachtig doelpunt uit een onmogelijke hoek waarop keeper Joost wederom kansloos was.
Na de rust werd het nog 1-2 door een doelpunt van Khalid uit de rebound van een snoeihard schot tegen de lat.
Vanaf dat moment werd het een wedstrijd die snel vergeten zal worden. De thuisploeg liet het volledig lopen en grossierde, incl. de scheids, in fouten. Het werd ook onvriendelijker en grimmiger op het veld. Met de uiteindelijke geflatteerde 1-6 op het scorebord.
Is het dan eigenlijk alleen het gebrek aan scorend vermogen ? Nou nee, want Vianen scoorde toch drie maal, waarvan twee aan de verkeerde kant. Maar helaas kon de scheidsrechter geen 3-3 noteren…