Woordje van de voorzitter

03-04-2020 16:51

Beste sportvrienden,

We weten inmiddels allemaal dat er bij de amateurs niet meer gevoetbald gaat worden dit seizoen. Een logische beslissing lijkt mij.
Het Corona-virus. moet gestopt worden, dat is het belangrijkste.
Voor niemand is het leuk om niet meer de dingen te kunnen doen die we normaal doen. Maar veel erger is het voor de mensen die besmet zijn, ook in Vianen. Die wens ik heel veel sterkte en beterschap toe, dat het snel beter mag gaan met hen.
Voor onze club staat nu ook bijna alles stil. We hadden verschillende plannen voot het verduurzamen van het sportpark. Al verschillende bijeenkomsten met de werkgroep verduurzaming hebben we gehad. Maar dit plan zetten we voorlopig in de ijskast.
Als club missen we nu ook veel inkomsten. Er is zeker geen reden voor paniek, echter dit heeft ons wel doen besluiten grote investeringen ten aanzien van verduurzaming voorlopig on hold te zetten. Noodzakelijke reguliere uitgaven kunnen we gewoon doen. Gelukkig zitten we wel in de situatie dat dingen die wij noodzakelijk vinden nog gewoon kunnen uitvoeren. Wat dat betreft zitten we in een gezonde financiële positie.
Ik hoop dan ook dat ook komend seizoen iedereen onze club blijft steunen en dat iedereen die voetbalt ook komend seizoen blijft voetballen, zodat we met zijn allen weer kunnen genieten van dit mooie spelletje en we als club weer met een goed gevoel naar de toekomst kunnen kijken.
Voor onze supporters is het ook zeer vervelend, gewend om zondag's naar het voetbalveld te gaan, dat valt nu weg. Ik hoop dat iedereen het zo goed mogelijk in kan vullen.
Doordat er niet meer gevoetbald wordt is de gemeente al begonnen met groot onderhoud van het sportpark. Dit houd in dat de velden en intrapvelden tot nader order niet betreden mogen worden. Hoe vervelend dit ook is voor de jeugd.
Verder wens ik iedereen in deze moeilijke en verwarrende tijd heel veel sterkte toe.
Dat we het komende seizoen er weer een mooi, gezond en sportief seizoen van mogen maken.

En mensen houd je aan de regels, zodat we snel weer naar het normale leven terug kunnen gaan.

Voorzitter Vianen Vooruit
Jos Claassen.