Update bestuur Vianen Vooruit

28-06-2020 12:16

Beste sportvrienden,

Als bestuur hebben wij tijdens de Corona crisis niet stilgezeten, verschillende zaken gaan achter de schermen gewoon door. Wij willen jullie een update geven over wat er allemaal gedaan is door het bestuur en de verschillende commissies.
Ten eerste is de team-indeling voor komend seizoen weer gereed.
We beginnen met 4 senioren elftallen, 1 vrouwenelftal, 1 G-team en 1 veteranenelftal. Verder bestaat de SJO komend seizoen uit 16 teams.
Ons sportcomplex ligt er weer fantastisch bij.
Komend seizoen gaan we nieuwe Led verlichting in de lichtmasten plaatsen en wordt het entreegebouw opgeknapt in de stijl van de kantine. Tevens worden de sproeiers verlengd tot aan de plaats waar de oude kantine stond.
Onze kantine mag weer open vanaf 1 juli, dit gaan we dan ook doen op de donderdagavonden. Dit alles met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. (Dus nog altijd 1,5 meter afstand).
Er wordt op zaterdag 29 augustus ook een leuke sponsoractiviteit voor onze sponsoren georganiseerd door de sponsor commissie.
Verder hebben we de meeste functies goed ingevuld, zelfs de commissie voor het 90 jarig bestaan is al rond.
We zijn dringend op zoek naar kantinepersoneel voor de zondag. Wel personeel van boven de 18, zodat ze mogen tappen en sluiten van de kantine. Info zie website Vianen vooruit.
Ook willen wij Erwin en Pauline nog bedanken voor het organiseren van de online heistrijd. Dit was een fijne afleiding in de Corona tijd.
Hoop dat we jullie hiermee weer voldoende op de hoogte hebben gebracht over de gaande ontwikkelingen.
En we hopen allen snel weer te zien op het sportpark van Vianen Vooruit.

Namens bestuur Vianen Vooruit
Voorzitter Jos Claassen