Online sportquiz

05-07-2020 17:16

Beste mensen,

Zoals jullie wellicht al via de sociale media vernomen hebben organiseert van Neerven Sport 2000 Boxmeer een online sportquiz.
Er zijn mooie sportprijzen te winnen voor de deelnemers. De prijzen zijn gebaseerd op een heel team. Als bv een elftal inclusief reserves en leiders zich opsplitsen in teams van 4 of 5 personen is de kans een stuk groter om zo'n mooie prijs in de wacht te slepen.
Maar bovenal gaat het erom dat er samen weer iets gebeurt. Bovendien is een quiz in de regel erg competitief en ook dat is een gemis geweest voor alle sporters.

Wat kun je winnen?
• Drie teamprijzen
 1e Prijs: Een set tenues bestaande uit shirt, broek en kousen
 2e Prijs: Inloopshirts voor het hele team
 3e Prijs: Set inspeelballen voor het team

(Natuurlijk kijken we naar je sportvereniging en in overleg worden de prijzen aangepast aan de sport die beoefend wordt).
 Verder zijn er per quizblok nog prijzen te winnen. Die worden na het betreffende blok bekendgemaakt.
 Er is ook een fotowedstrijd: Het team dat de meest originele foto instuurt wint 5 kaarten voor een thuiswedstrijd van Heerenveen in het prachtige Abe Lenstra Stadion.

Meer weten?
Wil je meer weten? Kijk dan op het event op de Facebookpagina van Van Neerven Sport. Daar staat hoe je kunt meedoen. Het werkt heel eenvoudig. Als deelnemers de YouTube-uitzending kunnen zien en een telefoon meenemen, doen wij de rest. Mocht je aanvullende vragen hebben, neem dan contact met de quizorganisatie: mariskasieb@home.nl / 06-40296844.