Verslag Veteranen: Vianen Vooruit – Heyen 2-6 (3-10-2020)

06-10-2020 18:19

Was het vorige week een onterechte monsterscore, deze week in zijn geheel niet. En dat lag, met alle respect, eigenlijk niet aan de tegenstander uit Heyen, want die was niet zo sterk. Maar vanaf het begin waren de rood/blauwen wel veel feller en effectiever. Bovendien had Heyen het geluk aan hun zijde… maar geluk krijg je niet, dat dwing je af.
Voordat Vianen Vooruit door had dat de wedstrijd echt begonnen was stond het al 0-3 op het scorebord. Individuele fouten en een afstandsschot vanaf de middellijn bepaalden de stand. De thuisploeg kon er maar een doelpunt tegenover zetten, wel een fraaie. (Ook) een afstandsschot van de voeten van Khalid. 1-3 ruststand. Eigenlijk nog geen vuiltje aan de lucht. Maar de tweede helft werd een kopie van de eerste. Simpel balverlies, geen enkele speler haalde een voldoende, onvrede en lichte frustratie her en der. Kortom geen ingrediënten om de achterstand om te buigen.
Bij een 1-6 achterstand kreeg Vianen Vooruit nog een uitgelezen kans om de stand iets draaglijker te maken, echter een afgemeten voorzet werd voor open doel over gekopt. Geheel in het teken van deze wedstrijd.
Later lukte het Jacco ter Raa in twee instanties wel om een tweede treffer te noteren.
Samengevat, een wedstrijd om snel te vergeten en opladen naar de volgende !