Wedstrijdverslag Vet: JVC – Vianen Vooruit

16-03-2015 17:38

Zaterdag 14 maart 2015: JVC – Vianen Vooruit 4 – 1

Allereerst willen wij het bestuur alle leden van Vianen Vooruit van harte feliciteren met de schitterende nieuwe accommodatie. Misschien motiveert het ons om eens een keer de 3 punten in eigen huis te houden, want ook in de wedstrijd tegen JVC lukte het ons niet om een overwinning te behalen, al was het verschil in het veld niet zo groot als dat de uitslag doet vermoeden.

Met een reservebank vol met geblesseerden traden we aan met een 3-tal invallers, te weten good-old Martin Enderink en een tweetal youngsters. Het begin van de wedstrijd was matig en Jeroen moest al snel handelend optreden om een doelpunt te voorkomen. De openingstreffer van JVC liet dan ook niet lang op zich wachten. Na een moeilijk begin ging het gaandeweg wat beter en wisten wij ook gevaarlijk te worden. Zo werd een solo van één van de youngsters net voor de 16 gestopt. Na uitstekend combineren was het uiteindelijk Sjors van de Lockant, die een aanval over diverse schijven keurig afronde. Op een vrije trap van Tim van den Hoogen had de keeper zijn antwoord klaar. Voor rust werd het toch nog 2 – 1 voor JVC waarbij de aanvallers van JVC alle ruimte kregen richting doel, en de bal via de kluts toch weer bij een speler van JVC kwam, die vervolgens simpel de 2 – 1 wist binnen te tikken.

In de tweede helft een evenwichtig duel, waarbij wij enkele goede mogelijkheden kregen, maar net het laatste stukje ontbrak. Aan de andere kant scoorde JVC de 3 – 1 door een vrije trap die wat gelukkig binnen viel. Uiteindelijk werd er uit een counter nog de 4 – 1 gescoord, mede doordat wij op het laatst wat terug zakten.