trainingen komende weken

26-02-2021 20:37

Zoals Mark Rutte dinsdagavond zei: “We zijn op weg naar betere tijden; een stapsgewijze opening, van o.a. de sport”.
En de eerste stap is gezet. We zijn daarom allereerst verheugd over de versoepelingen voor de jeugd tot 27 jaar, die vanaf 2 maart ingaan. Deze groep kan, zonder 1,5 meter afstand, weer volop gaan trainen en zich opmaken voor een eventuele competitiehervatting.
De leeftijdgrens maakt het ingewikkeld, dat realiseert eenieder zich. Dit vraagt wederom om inzet en creativiteit. We zien deze versoepeling echter als een opmaat naar versoepelingen voor de leeftijd 27+, waardoor we deze leeftijdgrens hopelijk in de nabije toekomst los kunnen laten.
Dit betekend voor onze verenigingen dat een deel van onze senioren teams weer mag gaan trainen. Dit heeft een aantal “kleine” gevolgen voor de trainingen bij onze jeugd.


Op woensdag wordt er door de selectie en de dames van Vianen Vooruit getraind dit betekend dat MO15 en MO19 tijdelijk in Beers kunnen trainen en MO13-2 30 minuten eerder dienen te stoppen.


De selectie en dames van HBV gaan op dinsdag en donderdag trainen dit betekend dat de velden vanaf 19.30 uur beschikbaar moeten zijn voor deze teams.

Verder trainen de selecties in zowel Beers als Vianen ook op zondag.

Om iedereen zoveel mogelijk te laten trainen/voetballen willen we vragen of jullie hier rekening mee willen houden. Na de volgende persconferentie zullen we bovenstaande opnieuw bekijken.