VriendenLoterij voor Vianen Vooruit

09-04-2022 10:42

Beste clubleden,

Vianen Vooruit viert dit jaar hun 90-jarig bestaan. Om hier een extra leuk jubileumweekend van te maken is natuurlijk extra geld nodig.
Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op 19 april tussen 18.45 en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Vianen Vooruit. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan Vianen Vooruit, ter ere van het 90-jarig jubileum.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 125 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit

Laten we samen gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Houd je telefoon op 19 april extra in de gaten! Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar vriendenloterijvianenvooruit@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur Vianen Vooruit
Naomi van Doorn – de Bouville