schitterend jubileumweekend

19-06-2022 22:17

Wat hebben we een schitterend jubileumweekend gehad de weergoden waren ons goed gezind deze twee dagen. Ons sportpark werd omgetoverd tot een waar festival terrein, waar op ons jubileum weekend vrijdagavond van start ging met de jubileumwedstrijd Oud Vianen Vooruit tegen Oud HBV, met speler van de week Cor van de Wiel. De uitslag van wedstrijd was 3-3.
Er was een tentoonstelling neergezet verdeeld over de bestuurskamer, commissiekamer, hal en een kleedlokaal, Hier kon je diverse foto's, oud spelerspasjes, oude shirts, clubbladen en krantenknipsels zien.
De receptie werd bezocht door diverse dorpsgenoten, dorpsverenigingen, regio en competitie voetbalverenigingen, supportersclub, gemeente, KNVB, supporters en sponsoren. Wat zijn er mooie woorden gezegd en wat hebben we fantastische cadeaus gekregen. Aansluitend de feestavond met DJ Bjorn.


Op zaterdag zijn we gestart met de spelletjes voor de jongste jeugd, blikgooien, flessen voetbal een stormbaan, buikschuiven en een limonade koe. De kinderen en begeleiding kregen tussendoor ter verkoeling een ijsje en een flesje water. Als afsluiting van de ochtend kwam er een frietwagen waar een frietje en een snack gegeten kon worden.
Vanaf 14.00 uur waren er diverse teams die mee deden met het voetgolf. Het parcours bestond uit 18 holes. Na een drankje op het terras ging iedereen huiswaarts om zich op te maken voor de feest avond.

Band Blend It verzorgde deze avond de muziek, na een paar drankjes, kwamen de voetjes van de vloer, waarna er om 01.30 uur toch een einde kwam aan ons jubileum.


Wij als bestuur hebben genoten van deze twee dagen, we willen iedereen die hier aan meegeholpen heeft op welke manier dan ook ontzettend bedanken!!

Bestuur Vianen Vooruit