Dankwoordje Mat Wientjes

17-03-2015 17:43

Dankwoordje Mat Wientjes

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de welgemeende felicitaties die ik heb ontvangen vanwege de Koninklijke Onderscheiding die aan mij werd uitgereikt tijdens de opening van ons nieuwe clubgebouw. Ik had geen blouse of colbert aan die avond, gekleed was ik dus niet voor het opspelden van het lintje maar dat maakt het juist heel speciaal en totaal onverwacht.
Vooral de gedachte die er achter zit, voorgedragen worden omdat hetgeen je doet zeer gewaardeerd wordt door veel mensen. Dat geeft HEEL VEEL voldoening. Vanaf deze plaats wil ik zeker ook degene die mij heeft voorgedragen, en daar veel werk van gemaakt heeft, heel erg bedanken. Vond ik zeer speciaal.

Geweldig om juist “thuis” de onderscheiding in ontvangst te nemen. Een geweldig clubhuis waarvan met name in de eindfase de kantine-inrichting met behulp van vele vrijwilligers tot stand is gekomen en waarmee we de komende 40 jaar weer vooruit kunnen. Een gebouw voor de toekomst en waarin we allemaal, en speciaal onze jeugd hopelijk heel veel plezier en sportieve successen mogen gaan beleven. Wees er zuinig op zou ik zeggen.

Ik zou het lintje willen opdragen aan alle vrijwilligers van onze vereniging, speciaal aan die echte clubmensen die niet meer onder ons zijn. Onze voorzitter Edwin gaf in de krant al aan trots te zijn op onze vereniging en onze vrijwilligers. Daar sluit ik me graag bij aan. En trots ben ik ook op het lintje. En de bloemen staan keurig in de vaas bij ons mam. En geloof maar dat die ook trots was. Praten gaat haar wat moeilijk af, maar mam zegt het met tranen.

Bedankt !!!!