Bekerfinales KNVB zondag 4 juni

07-06-2023 19:35

Mooi weer, rond 1.000 bezoekers en 8 deelnemende verenigingen die de gang naar ons mooie sportpark wisten te vinden. Van het uiterste zuiden van Limburg tot Gemert en Uden maar ook onze buren uit Cuijk / Katwijk (Siol) die voor een groot deel per fiets kwamen.

Helaas wist niet iedereen onze gastvrijheid op waarde te schatten. Maar dat neemt niet weg dat Vianen Vooruit op een mooie dag kan terugkijken. En de after-party samen met spelers, begeleiding en supporters van Berghem Sport 8 mag gerust hilarisch worden genoemd en zullen we niet snel vergeten….
Een historische dag kunnen we wel stellen. Ter gelegenheid van het 90 jarig jubileum werd de organisatie toegewezen aan onze vereniging. Door corona hebben we er een jaartje langer op moeten wachten maar dat was het uiteindelijk meer dan waard.
Complimenten van de deelnemende verenigingen en ook de KNVB was vol lof over accommodatie en organisatie en stond erop om alle vrijwilligers nadrukkelijk te bedanken. Daar sluiten we ons namens bestuur en organisatie uiteraard graag bij aan.

Bestuur Vianen Vooruit / Organisatie bekerfinale