Vet: Sc. St. Hubert – Vianen Vooruit

07-03-2016 17:45

Zaterdag 5 februari 2016: Sc. St. Hubert – Vianen Vooruit 1 – 1

Soms krijg je in een wedstrijd te weinig (dat was vorige week het geval) en soms krijg je wat teveel, zoals vandaag het geval was. Verder zou het best nog wel eens zo kunnen zijn dat deze wedstrijd over een paar jaar het nieuws haalt omdat er vanuit Haps vermoedelijk wel eens kan zijn ingezet op de uitslag van deze wedstrijd, maar hierover later meer.
In de eerste helft ging de wedstrijd redelijk gelijk op, waarbij beide teams enkele mogelijkheden kregen. Zo waren wij enkele keren gevaarlijk doordat Zbysek Jachniewics gevaar stichtte. 1 x ging zijn inzet voor het doel langs, 1x kopte hij de bal uit een voorzet in het zijnet en 1x gaf hij de bal aan Hans Theunissen, die de bal echter niet lekker kreeg aangespeeld, en hierdoor niet goed bij de bal kon. Zijn inzet voor het verdere lege doel ging vervolgens op den paal. Ook St. Hubert kreeg enkele mogelijkheden, maar deze verdwenen over of naast het doel.
In de tweede helft drukte St. Hubert ons in de verdediging en wisten wij maar nauwelijks aan aanvallen te komen. Na eerst nog enkele goede mogelijkheden te hebben gemist, kwam St. Hubert uiteindelijk op een verdiende 1 – 0 voorsprong. Na deze goal gingen we echter wat beter voetballen en kregen wij ook wat mogelijkheden. De 1 – 1 kwam tot stand, doordat Harry Cornelissen over rechts Hans Theunissen de diepte instuurde, die de keeper omspeelde en vervolgens vanuit een moeilijke hoek de goal maakte. Vervolgens kreeg St. Hubert nog enkele dotte van kansen, waarbij met name de spits de scherpte miste. De grootste kans werd aangeboden door Wynand H. (ter bescherming niet zijn volledige gegevens). Een ingooi voor ons, op de hoogte van ons strafschopgebied, gooide hij naar de spits van St. Hubert, die inderdaad geheel vrij stond !, en zodoende alleen voor Jeroen kwam te staan. Hij plaatste de bal echter naast het doel. Hierna kreeg St. Hubert nog enkele grote kansen, het bleef echter 1- 1.