Verslag Vet: Siol – Vianen Vooruit

18-04-2016 17:45

Zaterdag 9 april 2016: Milsbeek – Vianen Vooruit 3 – 2 (reporter was niet aanwezig, vandaar het ontbreken van het wedstrijdverslag

Zaterdag 16 april 2016: Siol – Vianen Vooruit 8 – 2

Dit was de wedstrijd van wat als….
Wat als… Wynand H. (die van de vermeende vreemde praktijken in de wedstrijd tegen St. Hubert) de bal in de tweede minuut niet direct in de voeten van een speler van Siol had geplaatst, en hem daarmee de simpele weg vrij naar het doel gaf en de 1- 0 kon scoren…… dan was het waarschijnlijk iets langer 0 – 0 gebleven,
En wat als… siol-spits Paul Broeren wel een wedstrijd van het eerste elftal van siol had gehad en dus op zaterdagmiddag niet had mogen meedoen…..dan had siol er waarschijnlijk niet zoveel ingeschoten.
En wat als … alle kansen van ons en ook van Siol doelpunten waren geworden….. dan was het waarschijnlijk 7-7 geworden.

Maar het werd dus uiteindelijk 8 – 2 voor siol……

Zoals al aangegeven werd het in de 2e minuut al 1 – 0 voor siol, toen Wynand de spits van Siol in staat stelde om simpel te scoren. Siol wist vervolgens nog te profiteren van een foutieve pass van ons en zo werd het 2 – 0. Abraham Peter Dammers had vervolgens de 2 – 1 voor het binnen tikken/koppen, maar wonderlijk genoeg ging de bal er niet in. Vervolgens wist siol voor rust nog de 3 – 0 te maken. Een schot van Siolspits Paul Broeren belande op de paal, de rebound werd binnen geschoten.
In de tweede helft liep siol in no-time uit naar een 6 – 0 voorsprong. Vervolgens kregen wij wat kansen, via Hans Theunissen, Tim van den Hoogen en Harry Cornelissen. Tim wist wel te scoren en maakte de stand 6 – 1. Vervolgens liep Siol weer uit naar een 8 – 1 voorsprong en maakte Hans er uiteindelijk 8 – 2 van.