Verslag Vet: Milsbeek – Vianen Vooruit

13-04-2015 17:55

Zaterdag 11 april 2015: Milsbeek – Vianen Vooruit 1- 0

We zullen maar zeggen dat het aan het veld lag, maar wat beide partijen in de 1e helft lieten zien had weinig met goed voetbal te maken, maar kwam meer in aanmerking voor Hans Kraaij’s funiest home away video’s. Passes over alle mogelijke afstanden kwamen niet op de plaats van bestemming en iedere diepe bal was inleveren. Ook van Milsbeekse zijde was het niet veel beter. CONCLUSIE : het lag aan het veld !!

Ook het doelpunt wat Milsbeek vervolgens maakte paste precies in het beeld van de eerste helft. Een voorzet werd lukraak de lucht in geschoten door een aanvaller van Milsbeek en door het effect werd de bal helaas geen prooi voor onze keeper van vandaag, Joost Jacobs. Een aanvaller van Milsbeek kon de bal in het lege doel schieten. In het laatste deel van de eerste helft was het allemaal wat beter bij ons en wisten we ook kansen te creëeren. Zo kreeg Mark Nuijen de uitgelezen mogelijkheid om de 1 – 1 te maken, maar zijn inzet, vlak voor doel ging naast/over. Op het einde van de eerste helft leek Zbusiiek Jachniewicz te gaan scoren, maar zijn schot ging via de lat over.

In de tweede helft 75% balbezit voor ons, en nu ook met een wat verzorgder spel. Milsbeek werd nog een enkele keer gevaarlijk door snelle counters, maar onze achterhoede en keeper stonden hun mannetje. Wij hadden dus veelvuldig balbezit, maar onze goede bedoelingen stranden meestal op de 16 meter. We kwamen niet veel verder dan wat schoten, maar daar wist de keeper van Milsbeek wel raad mee. De grootste kans was voor Tim van den Hoogen, maar zijn inzet vlak voor doel ging voorlangs.