Constantia - Vianen Vooruit Veteranen

02-10-2016 11:24

Zaterdag 1 oktober
Constantia - Vianen Vooruit Veteranen
Uitslag 2 - 5

Vandaag uit naar Wanroij. De technische staf stond voor de uitdaging om een weer een doeltreffend team neer te zetten. Een uitdaging, zeker gezien het feit van diverse blessures waaronder ook 2 backs. En zoals jullie weten is backen een vak.
In de eerste helft ging het spel gelijk op en werden over en weer diverse fouten gemaakt. Al dan niet ook arbitrale fouten waardoor kansen ontstonden. Uit zo'n scheidsrechterlijke dwaling wist Wanroij, in onze ogen onrechtmatig, te scoren. Onze keeper Wiel kon hier niet tegen en stopte ermee, waarna onze alleskunner Joost de wanten aantrok.
Onze nieuw aanWINSTen Bob en Miguel wisten te scoren op wederom fenomenale wijzen, waardoor we met 2-2 de rust in gingen.
In de tweede helft was het spelbeeld totaal gekeerd. Constantia was kapot gestreden. Bij vlagen werd er door ons oogstrelend hoogstaand voetbal op de mat gelegd. Dit vertaalde zich in doelpunten om in te lijsten. De 2-3 en 2-4 werden opgetekend door Bob na schitterend combinatie voetbal van Hans en Harrie. Het harde werken van het gehele team werd beloond met het mooie doelpunt van Hans de 2-5 en tevens eindstand.
Jazeker, volgende week zien we Volharding met zeer veel vertrouwen tegemoet. En....het woord "platte kar" is al gevallen.