Voorstellen nieuwe voorzitter.

05-10-2016 18:59

Dag leden van Vianen Vooruit,

Sinds donderdag 29 september 2016 mag ik mijzelf de nieuwe voorzitter van Vianen Vooruit noemen.

Mijn naam is Jos Claassen, 45 jaar, geboren en getogen in Vianen. Tussentijds wel in andere plaatsen gewoond, maar wel altijd lid en aktief gebleven bij Vianen Vooruit. Ik ben in de E1 begonnen met voetballen, heb de hele jeugd doorlopen en ben bij de senioren in het 2e elftal terecht gekomen.Hier heb ik vele mooie jaren meegemaakt. Rond mijn 26e ben ik geblesseerd geraakt en heb toen besloten om te gaan fluiten. Dit heb ik verschillende jaren bij de KNVB gedaan. Doordat ik in Kleve woonde en er wat dingen misgingen met de aanstellingen besloot ik om in Vianen als verenigingsscheidsrechter te gaan fluiten en mee te gaan voetballen in het 5e elftal.

Toen ik vanuit Kleve naar Cuijk verhuisde ben ik gevraagd om in het bestuur plaats te nemen om de functie scheidsrechterszaken te gaan doen. Dat heb ik toen gedaan.

Na 9 jaar in het bestuur te hebben gezeten hebben ze mij als voorzitter gekozen. We hebben 2 nieuwe bestuursleden te weten Jeroen Aldenhoven en Dave van Keijsteren waar wij als bestuur zeer blij mee zijn. Ik ben dan ook zeer vereerd om van deze schitterende vereniging voorzitter te mogen zijn.

De oude kantine ligt tegen de vlakte dus tijd voor een nieuw begin. Na de nieuwbouw en het afbreken van de oude kantine zijn we nu in wat rustiger vaarwater terecht gekomen. Vianello is bijna klaar. Daarna kunnen we gaan kijken wat er gaat gebeuren met de grond waar de oude kantine plus kleedkamers opstonden, maar dit zal nog wel even duren.

Voor de jeugdafdeling gaat er ook veel veranderen. Steeds meer jeugd teams gaan samen met HBV. Ik hoop dat we dit samen met het jeugdbestuur in goede banen kunnen leiden, want Vianen Vooruit is 1 vereniging samen voor jong en oud, voetballers, leiders, begeleiders, vrijwilligers, supporters en iedereen die Vianen Vooruit een warm hart toedraagt. Ik wil dan ook eindigen met de volgende zin:

VIANEN VOORUIT, DAT ZIJN WIJ!!!

Groeten Jos Claassen