Verslag Vet: Vianen Vooruit – Estria

27-04-2015 09:48

Zaterdag 25 april 2015: Vianen Vooruit – Estria 0 – 1

Met het vertrouwen van de eerste overwinning van vorige week, begonnen we aan de klus tegen Estria. Maar helaas wisten we het goede spel van vorige week niet voort te zetten. Estria was de ploeg die het spel bepaalde en die het meeste balbezit had. Estria kreeg wat kleine kansen, maar deze waren een gemakkelijke prooi voor Jeroen Meeuwsen. De grootste kans van Estria verdween gelukkig via de lat over. Een voorzet schoot door het natte veld door en de speler van Estria kreeg een vrije kans voor Jeroen. Maar mede door zijn uitkomen, schoot de speler van Estria de bal via de lat over. Wij konden hier niets noemenswaardig tegenover stellen.

In de tweede helft, met enkele omzettingen, was het spelbeeld totaal anders en waren wij het team dat het spel dicteerde en de overhand had. Ons goede spel strandde echter vaak net voor de 16 meter, of op de goede voorzetten werd niet adequaat gereageerd. Onverdroten gingen we op zoek naar de overwinning, maar zoals zo vaak valt dan aan de andere kant de treffer. 2 minuten voor het einde wist de linksbuiten van Estria zich vanaf de middenlijn knap vrij te spelen en kon op snelheid op ons doel afgaan. Hij wist vervolgens Jeroen met een bekeken schuiver te passeren, 0 – 1. Hierna resteerde er te weinig tijd voor ons om de gelijkmaker te produceren.

De tweede helft biedt perspectief voor de komende wedstrijden, laten we hopen dat we dan weer een overwinning kunnen bijschrijven.