Donatie G-Team

28-12-2016 13:06

Hallo allen van VIANEN VOORUIT

Van de week werd er kontakt opgenomen met mij ivm DE RONDE TAFEL gemeente Cuijk
Dit is een organisatie van en door jong volwassenen die iets doen voor de naaste mens die hulp nodig hebben door (eventueel) geld donatie's.
Nu gaat deze groep meestal in de tijd van de vierdaagse een selectie maken voor mensen/ verenigingen/ of stichtingen in sport of andere bezigheden om hun te verblijden met een kleine of grootte donatie. Dit gaat meestal om een 5/6 tal donatie's.
Nu met kerst was besloten om meerdere groepen of personen te gaan verassen door ruim 15 donatie's te gaan doen en diegene te verassen door de kerstman langs te sturen met de mensen van DE RONDE TAFEL GEMEENTE CUIJK.
Nou wij van het G-team werden gekozen voor een donatie en dan zou de kerstman langs komen om die te overhandigen.
Ik had ons team met een smoesje naar de katine gelokt..... Tom, Rik, Wout, Sjors, Jose, Lonie, Tim, Steven en John en Ik waren er van ons G-team en Erwin Ermers en Marcel Spanjersberg en Miranda Wientjes waren ook aanwezig, iedereen was erg nieuwsgierig naar de verrassing die ging komen want ik had alleen met Miranda en Jose overlegt hoe dit aan te pakken.
De verrassing was groot toen iedereen er was, en de koffie klaar stond met een lekker stukje kerstbrood en of Cake, dat ik vertelde dat we zo bezoek kregen van de Ronde Tafel gemeente Cuijk
Net nadat ik had gezegd dat we waren uitgekozen voor een mooie donatie kwam de groep binnen met mooie kerstmuziek en de kerstman en werd ons de waarde Cheque overhandigd met een bedrag van 500 euro.
Tjonge wat waren wij blij met dit mooie bedrag.
Voor ons Dream, G-team uit het VIANEN VOORUIT.....

Verder wil ik langs deze weg iedereen een mooi en sportief 2017 wensen.....groet G-team 1 VV
Monique Vogels