Vianen Vooruit Veteranen – VCA

26-03-2017 12:51

Zaterdag 25 maart 2017: Vianen Vooruit – VCA : 8 – 2

De laatste weken staan de wedstrijden van de veteranen garant voor doelpunten. Na de 7 – 2 nederlaag van vorige week, volgde vandaag een
8 – 2 overwinning op VCA. Al direct leverde goed stoorwerk van Zbyszek Jachniewicz hem een kans op, die hij niet liet liggen, 1 -0. Niet veel later kon John van Eck vrij op de doelman afgaan en wist hij beheerst de 2 – 0 te scoren. De 3 – 0 werd weer gemaakt door Zbyszek. Hierna dacht VCA tegen te scoren, maar de goal werd afgekeurd vanwege buitenspel. VCA kreeg in het vervolg enkele mogelijkheden, maar onze doelman Jeroen Meeuwsen, stond (zeker in de eerste helft) zijn mannetje en hield zijn doel schoon. Voor rust liep de score verder uit. Na goed voorbereidend werk van Zbyszek, scoorde Tim van den Hoogen met een geplaatst schot de 4 – 0. Dezelfde Tim zette vlak voor rust goed voor, waarop Theo Barten met een achterwaartse kopbal wist te scoren.
In de 2e helft scoorde Zbyszek direct de 6 – 0. Niet veel later maakte hij ook de 7 – 0 (zijn 4e van de middag). Daarna deed VCA wat terug, 7 – 1 en vervolgens lieten John en Joost Jacobs een uitgelezen kans liggen en maakte uiteindelijk Harry Cornelissen de 8 – 1. Na wat weifelend optreden van Jeroen en zijn achterhoede mannen, wist VCA nog de 8 – 2 te scoren, daarna werd er niet meer gescoord.