Vianen Vooruit veteranen – Milsbeek

10-04-2017 17:53

Zaterdag 1 april 2017: Stormvogels/HRC – Vianen Vooruit 0 – 5

Zaterdag 8 april 2017: Vianen Vooruit – Milsbeek 2 – 0

Op deze prachtige zaterdag speelden we thuis tegen Milsbeek. In de eerste helft was ons spel slordig en gehaast en werden er veel fouten gemaakt. Het was dan ook Milsbeek die de beste kansen kreeg, vaak mede door fouten van ons, maar de voorwaartsen van Milsbeek waren vandaag niet scherp en ook onze doelman Joost Jacobs wist vaak redding te brengen. Waar Milsbeek de kansen kreeg en liet liggen, wisten wij niet zoveel mogelijk uit te spelen. Na een overtreding op Theo Barten, schoot Tim van den Hoogen de toegekende vrije trap raak. Met een bekeken trap, rechts onder wist hij de keeper van Milsbeek te verschalken.
In de tweede helft ging het wat beter en was Milsbeek niet meer zo gevaarlijk als in de eerste helft. Aan de andere kant kregen wij enkele kansen. Zo was Zbyszek Jachniewics dicht bij de 2 – 0 naar een mooie pass van Theo Barten, maar zijn inzet ging naast. Niet veel later wist Hans Theunissen zich op rechts goed vrij te spelen en gaf de bal prima voor, maar zijn inzet werd nog net verdedigd door Milsbeek, voordat Zbyszek kon scoren.
Niet veel later was het toch 2 – 0. Zbyszek bereikte op links de achterlijn en gaf goed voor op Hans Theunissen, die vervolgens doeltreffend uithaalde. De wedstrijd eindigde vervolgens vroegtijdig, doordat een speler van Milsbeek weigerde het veld te verlaten.