Verslag veteranen Vianen Vooruit – DSV

23-04-2017 11:19

Zaterdag 22 april 2017: Vianen Vooruit – DSV : 0- 1

Zonder onze coach (beterschap Jan), gingen we vandaag de strijd aan met DSV. De eerste helft ging gelijk op met kansen over en weer. Het eerste gevaar ontstond uit een corner van Tim van den Hoogen, die door Johan van der Linden net voor langs werd gekopt. Vervolgens kreeg Harry Cornelissen een goede kans toen een diepte pass hem uiteindelijk voor de keeper van DSV bracht, maar de lob ging net naast de verkeerde kant van de paal. Ook Ronny Hendrixks kreeg een goede mogelijkheid. Hij verscheen na goed combinatiewerk alleen voor de keeper, omspeelde de doelman ook, maar vervolgens werd de hoek te lastig. De grootste kans was echter voor Hans Theunissen. Bij een aanval over rechts kon Harry Cornelissen alleen op de doelman afgaan, hij omspeelde deze ook, maar werd door de keeper onreglementair gestuit, strafschop. Hans Theunissen negeerde de stalorders (..) en nam plaats achter de bal. Zijn inzet werd echter gekeerd door de keeper van DSV.
DSV had aan de andere kant ook zijn mogelijkheden, maar goed keeperswerk van Jeroen zorgde ervoor dat DSV niet wist te scoren, tot 10 minuten voor rust. Uit een afgeslagen bal viel die goed voor een aanvaller van DSV die vervolgens hoog, in het dak van het doel, wist te scoren.
In de tweede helft een totaal ander beeld. DSV was in alles de betere en wonder boven wonder bleef het bij de 0 – 1, welke dus grotendeels te danken was aan het uitstekende keeperswerk van Jeroen. Onze kansen in de tweede helft bleven beperkt, de grootste was voor Jan Pauwels, zijn schot ging echter net over.