Herdenkingsboom

02-05-2017 20:18

In december is er bij Jan Linders een actie geweest waarbij we een kerstwens in mochten dienen. De wens was een goede herinnering aan Vince. De prijs die hieruit kwam was een herinneringsboom, vandaar dit idee. Over één ding kunnen we het allemaal eens zijn: Vianen Vooruit is daar een geschikte plek voor. De plek waar Vince zijn plezier vond door hard te tackelen en lol te hebben met zijn vrienden.

Snel na het overlijden is er bij Vianen Vooruit een tijdelijke hoek gemaakt om Vince te kunnen herdenken en om een kleine boodschap achter te laten. Zo’n hoek kan natuurlijk niet eeuwig blijven staan. Daarom hebben wij, als vrienden van Vince, aan Vianen Vooruit gevraagd of wij hier een boom mogen planten om een vaste plek te wijden aan Vince. Na enkele gesprekken zijn we het samen eens geworden dat we dit niet alleen voor Vince moesten doen, maar voor alle dierbare overleden leden van Vianen Vooruit.

Zaterdagochtend zijn we als vriendengroep een boom gaan planten met het daarbij horende perkje en tegels. Die woensdag daarop zou Vince zijn verjaardag zijn. Op deze speciale dag is er voor gekozen om in het bij zijn van familie, vrienden en bestuur de boom te onthullen.
Zowel familie, vrienden en bestuur hebben een kort stukje voorgelezen. Daarna is er onder het genot van een biertje en muziek aan Vince en alle overleden leden gedacht.

We hopen dat iedereen nu een mooi aandenken heeft om hier kracht uit te kunnen halen en het verdriet om te kunnen zetten in trots, dat deze leden in ons midden hebben mogen zijn.
Wij zijn als vriendengroep trots om deze plek te hebben mogen realiseren.

Tot zover,
vriendengroep Bianen