SSS’18 – Vianen Vooruit veteranen

21-05-2017 12:41

Zaterdag 20 mei 2017: SSS’18 – Vianen Vooruit 2 – 0

Op één van de mooiste sportparken in de regio, met de mooiste velden, namen we het op tegen SSS’18 uit Overloon. Met deze wedstrijd speelden Ronny Hendrixks en Jeroen Meeuwsen beide hun laatste wedstrijd voor de veteranen. Ronny en Jeroen bedankt voor jullie mooie jaren bij de veteranen.
In deze sportieve wedstrijd troffen we een goede tegenstander, maar zelf speelden we ook een behoorlijke wedstrijd. Er werd fel gestreden en mooie duels uitgevochten. SSS kwam in de eerste helft op een 1 – 0 voorsprong toen een voorzet vanaf rechts door de spits keurig werd terug gekopt en vervolgens mooi werd binnen geschoten. In de eerste helft had Hans Theunissen de kans op de gelijkmaker, na prachtig voorbereidend werk van Jacco ten Raa, die vanaf augustus bij de veteranen komt spelen, kapte Hans zijn tegenstander prachtig uit, maar zijn inzet werd gekeerd door de keeper. Verder kregen we in de eerste helft nog wat kleine kansjes. De keren dat SSS gevaarlijk werd, stond Jeroen steeds op de juiste plaats.
In de tweede helft een zelfde beeld, ook nu weer aan beide kanten kansen. SSS kwam op een 2 – 0 voorsprong toen er uit een counter werd gescoord. Wij kregen echter nog mogelijkheden via Tim van den Hoogen en Hans. Een schot van Tim belande op de lat en helaas konden we de rebound niet verzilveren. In de allerlaatste minuten leek Joost Jacobs nog te gaan scoren, maar hij werd d.m.v. een overtreding gestopt. De toegekende vrije trap werd door Tim net over geschoten. Ronny en Jeroen, nogmaals bedankt en hopelijk zien we jullie nog een keer langs de lijn.